Sauber24 Nagytakarítás Budapest

ÉPÍTKEZÉS UTÁNI NAGYTAKARÍTÁS
Lakás nagytakarítás árlista, lakás takarítás árakÜDVÖZÖLJÜK A TISZTASÁG VILÁGÁBAN!

Vállalkozásunk több évtizedes németországi munkavégzés után hozta el Magyarországra a takarítás során itthon még ritkán tapasztalható német minőséget. Azonban magyar árakon!

Ha most építkezik, vagy most van felújítás Önnél, akkor szívesen elvégezzünk a munkálatok utáni nagytakarítást! Minden nagytakarítás végén közösen nézzük át a helyiségeket, és csak akkor jövünk el, ha Ön valóban teljes mértékben elégedett! Az általunk elvégzett takarításra 100% garanciát vállalunk. Ha esetleg valami nincs rendben, akkor szükség esetén másnap visszamegyünk Önhöz, és korrigáljuk a kért dolgokat. Nálunk csak tökéletes munka van átadva! A nagytakarítás végén kirakható lesz Önnél is e felirat!

Sauber24: HU: Gyorsan & Tisztán; DE: Schnell & Sauber; EN: Fast & Clean;


NAGYTAKARÍTÁS ÁRAK 2020

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy sok konkurens cég nem meri közzétenni az árait. Mi azonban rejtett költségek nélkül dolgozunk fix árakon! Cégünknél három csomag közül választhat, az alapján pontosan mire is van szüksége! Természetesen a MAXI csomag választásával lesz MAXIMÁLISAN elégedett, ha azonban az ár a fontos, akkor válassza MINI csomagunkat! Kis lakások esetén a MINI nagytakarítás csak 2 500 Ft/óra/fő óradíjba kerül!

Lakás nagytakarítás árak, lakás takarítás árak


MIBŐL ÁLL AZ ÉPÍTKEZÉS UTÁNI NAGYTAKARÍTÁS?

Minden munka előtt pontosan egyeztetünk az elvégzendő feladatokról, a nagytakarítás csomagjaink nagy általánosságban az alábbiakat tartalmazzák:

Takarítás árlista, nagytakarítás árlista, nagytakarítás lista


MENNYI IDEIG TART AZ ÉPÍTKEZÉS UTÁNI NAGYTAKARÍTÁS?

Egy épíkezés utáni  nagytakarítás átlagos időtartama ingatlan mérettől, és szennyezettségi foktól függően 1-3 munkanap. Igény esetén, több emberrel megyünk ki egy helyszínre, így 1 nap alatt végezni tudunk az alapos nagytakarítással!

A takarítógépeket visszük magunkkal, azok biztosítása a mi feladatunk. A Ön által kedvelt takarítószerek beszerzését viszont Önre bízzuk, így garantáltan olyan anyagokat használunk, amit Ön már ismer és kedvel! Áraink tartalmazzák a gépek és takarító eszközök amortizációját is, a kiszállási díjat viszont nem! A kiszállási díj összegéről kérjük érdeklődjön telefonon!

A gépek karbantartási és javítási költségei minket terhelnek, a maradék tisztítószerek ott maradnak Önnél, így azok egy következő nagytakarítás alkalmával szabadon felhasználhatók. További info: nagytakarítás tudnivalók. Az adott helyszín határozza meg, hogy hány fő takarító személyzet szükséges a gyors és tiszta nagytakarításhoz, a pontos létszámot természetesen előre egyeztetjük Önnel!

Kisebb takarítási munkákat is vállalunk, melyek kapcsán, kérje egyedi árajánlatunkat!REFERENCIA MUNKÁK

Az alábbi fotókat kollégáink készítették, nem az intenetről letöltött anyagokról van szó!

Építkezés nagytakarítása 101~150 m² bruttó 100 000 Ft
Építkezés nagytakarítása 101~150 m² | Ár: 2 500 Ft-tól 3 500 Ft/óráig

Lakás nagytakarítás gyorsan és tisztán, lakás nagytakarítás ár
Építkezés, felújítás után nagytakarítás

Nagytakarítás Budapest
Korrekt ár, Sauber24 minőség

Építkezés, felújítás takarítás, nagytakarítás
Sauber24: Német minőség. Magyar árak.


Sauber24: HU: Gyorsan & Tisztán; DE: Schnell & Sauber; EN: Fast & Clean;

Profi nagytakarítás Budapest, Nagytakarítás gyorsan és tisztán árak

Profi takarítás, praofi nagytakarítás, nagytakarítás lista

Lakás nagytakarítás gyorsan és tisztán, lakás takarítás

Festés után profi nagytakarítás, festés utáni profi takarítás

Felújítás utáni takarítás, felújítás utáni nagytakarítás árlista, építkezés utáni nagytakarítás árlista, családi ház utáni profi nagytakarítás
Budapest, nagytakarítás
Nagytakarítás Budapest, nagytakarítás Budapesten. Nagytakarítás gyorsan és tisztán Budapest, lakás nagytakarítás Budapest. Schnell und Sauber takarítás, takarítás órabér alapon, az alapos takarítás szabályai. #sauber24 #sauber24hu Profi. Nagytakarítás


KAPCSOLAT

Ingyenes Viber matrica letöltés

Copyright © 2010-2020 Sauber24.hu
A honlapunkon szereplő árak bruttó árak!

NAGYTAKARÍTÓK HÍVÁSA: +36 1 445 2724
Ha tetszenek áraink, kérjük ossza meg barátaival is!